Agenda Brugge


Locatie: Zaal van de CM Koningin Astridlaan 2, Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: Loppem carpoolparking E40.
Op donderdag 19 januari proberen we opnieuw aan te sluiten bij onze traditie om samen het nieuwe jaar te vieren met een receptie.
Wij brengen drankjes mee en hopen dat jullie aan het koken en bakken slaan om een hartige of zoete hap mee te brengen. We stellen ondertussen ons nieuw programma voor. We starten om 19u30.


In februari komen wij samen op zaterdagnamiddag 11 februari om 14u. We proberen er een leuke namiddag van te maken met 2 sprekers.
Koen Delaey, die heropgestart is met de leuke kwekerij Sollya, komt spreken over zijn nieuwe ontdekkingen. (Onder voorbehoud.)
Marc Vermeulen van Nigella Styling komt ons leren hoe we een interessante en mooie bloemenborder kunnen aanleggen. Niet alleen de kleuren zijn hier van belang maar ook het vormenspel van blad en structuur wordt toegelicht. Marc was vorig jaar al aangekondigd maar dit werd toen afgelast. Hopelijk kan dit jaar alles zoals gepland doorgaan.


16 maart om 19u30 komt Dirk Chevalier, misschien als Donderdagvoorbereiding op een nieuwe lange en warme zomer, spreken over Droogtebestendige planten en Tropische planten in de tuin.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid