logo-achtergrond

Agenda Waas en Dender


Locatie: de voordrachten gaan door in Het Gildenhuis, Kaaistraat 10 in 9140 Tielrode. We starten om 20u.

Contact: Johan De Baere, tel. 0473 215760, waasendender@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE75 7340 3362 4451 van VVPV Waas en Dender.
Vrijdag 15 maart. In 50 Greys of Shade toont Johan, onze voorzitter, ons dat er in de schaduw ook iets kan groeien.
Veel mensen denken namelijk dat planten niet groeien in de schaduw. Gelukkig zijn er genoeg voorbeelden van mooie schaduwtuinen om het tegendeel te bewijzen. Met deze schaduwplanten laat jij je schaduwborder schitteren!


Vrijdag 12 april hebben we Dirk Chevalier, voorzitter van Tuinpunt Antwerpen te gast.
Hij vertelt ons meer over geurende planten. Men denkt daarbij vaak aan rozen, nochtans zijn er heel veel andere bloemen en planten die niet moeten onderdoen voor rozen op gebied van heerlijke geuren. Dirk laat ons kennis maken met een heel gamma hieromtrent.


Zondag 19 mei gaan we terug samen met VVPV Antwerpen op stap.
We brengen een bezoek aan de beurs Tuin & Sfeer in Izegem. In de namiddag volgen nog twee tuinen: 'De Krompelhoef' in Bellem, Aalter, en 'De Patershoeve' in Opstal, Buggenhout.
Meer details i.v.m. inschrijven/betalingen in de regiokalender van VVPV Antwerpen. Vergeet bij inschrijving niet te vermelden VVPV W&D en de opstapplaats.


Vrijdag 7 juni neemt Annemie Vonck ons terug mee op de 3-daagse tuinreis van 2018 naar Groningen en Drenthe.
Aan de hand van foto's wordt de nationale tuinreis van 2018 herbeleefd. Iedereen is van harte welkom (ook niet-leden ). Tijdens de pauze houden we ook onze Beervelde Tombola !Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid