logo-achtergrond

Agenda Pajottenland


Locatie: alle voordrachten vinden plaats in het kasteel van Coloma, Jozeph De Pauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw en beginnen om 20u.

Contact: Els Rammeloo, tel. 02 3560176, pajottenland@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE12 7340 2295 8592 van VVPV Pajottenland.Zaterdag 17 juni, 14.30u: bezoek met eigen auto's aan Le Jardin de la ruelle rose, Av. Lambermont 67 in Limelette.
In deze grote tuin, een voormalige kwekerij, hebben de eigenaars met kennis en liefde een tuin aangelegd waar het goed toeven is tussen vaste planten, rozen en bomen. Ook een moestuin ontbreekt niet.
Inschrijven (verplicht!) bij Els tot 10 juni. Graag vermelden of u graag meerijdt of liever zelf aan het stuur zit maar nog wel een plaatsje vrij hebt. Toegang € 2,5 pp, ter plaatse te betalen.


Zaterdag 21 oktober: jubileumviering 25 jaar VVPV.
Vertrek om 9u, parking tegenover het zwembad aan de sluis te Halle, Jean Laroyestraat z.n. In de voormiddag geleid bezoek aan de Kruidtuin van Leuven. De prijs daarvan, € 2pp, wordt in de bus opgehaald. Tussen de middag vrije tijd in Leuven; wie dat wil kan iets eten, of de stad verkennen en later in de bus een boterhammetje eten.
Rond 14u vertrek naar Wespelaar, waarna we het gemeenschappelijk programma volgen (zie hiervoor de Nationale Kalender). Terug in Halle rond 23u.
Inschrijving uiterlijk 15/8 bij Els. De inschrijving is pas geldig na betaling van € 50 op rekening van VVPV-Pajottenland.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid