logo-achtergrond

Agenda Pajottenland


Locatie: alle voordrachten vinden plaats in het kasteel van Coloma, Jozeph De Pauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw en beginnen om 20u.

Contact: Els Rammeloo, tel. 02 3560176, pajottenland@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE12 7340 2295 8592 van VVPV Pajottenland.Zaterdag 20 januari, 16u, houden we onze traditionele nieuwjaarsreceptie.
We blikken terug op het voorbije werkjaar aan de hand van foto's van onze tweedaagse naar Sissinghurst e.a. en stellen u ons programma voor 2018 voor. Daarnaast is dit een prima gelegenheid voor een ongedwongen babbel met medeleden. We beginnen met hapje-tapje om daarna over te schakelen op koffie/thee met gebak. VVPV zorgt voor de drank. Keukenprinsen en -prinsessen die er plezier in hebben om iets eetbaars mee te brengen voor bij glas of tas zijn zeer welkom: stuur voor 15 januari een mailtje naar pajottenland@vvpv.be of telefoneer naar Els (02/3560176), zodat we genoeg, maar niet teveel hebben.


Zaterdag 17 februari om 14u hebben we Tim Wyckstandt te gast.
Tim nam de agapanthuskwekerij van Maurice Vergote over: u las ongetwijfeld zijn artikel over deze mooie planten in het septembernummer (jubileumnummer) van ons tijdschrift. We nemen daarmee een voorproefje op de zomer, wanneer de agapantussen onze tuinen en terrassen zullen sieren.


Vrijdag 16 maart, 20u: Gezien onze vingers tintelen om op zaterdag in de tuin te werken, schakelen we weer over op de vrijdagavond voor onze voordrachten.
Met spreker Pieter Jonniaux buigen we ons over het thema Doelgericht bemesten en versterken van onze planten.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid