logo-achtergrond

Agenda Pajottenland


Locatie: OPGELET: vanaf 1 januari wijziging vergaderplaats, naar Westrand Cultuurcentrum, Kamerijklaan 46 te 1700 Dilbeek, lokaal 304.
Er is parkeergelegenheid voor het gebouw. Binnen gaan via de hoofdingang, dan het bord 'Vergaderzalen' volgen en via lift of trap naar de derde verdieping. Bij het verlaten van de lift naar rechts: lokaal 304 is op het einde van de gang.

Contact: Els Rammeloo, tel. 02 3560176, pajottenland@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE12 7340 2295 8592 van VVPV Pajottenland.  Wegens de maatregelen tegen het coronavirus heeft VVPV al haar activiteiten tot nader order opgeschort!

Zaterdag 14 maart om 14u: Marc Verachtert, tuinarchitect, publicist en o.a. mede-auteur van het recent verschenen Zakboek voor de klimaattuin, geeft onder de titel Klimaattuin, niet te droog, te warm of te nat! een aantal tips om de invloeden van hittegolven en lange periodes van droogte of stortregens gevolgd door zompige bodems, te temperen of zelfs ten goede te keren.


Vrijdag 24 april om 20u: Onder de titel Architecturale en bizarre planten stelt Dirk Chevalier ons een aantal planten voor die door hun buitengewone hoogte, hun merkwaardige blad, hun stekelige zaaddoos of hun indrukwekkende bloei een opvallend accent vormen in de tuin. En dan zijn er nog de planten die niet noodzakelijk direct opvallen, maar bij nadere beschouwing hoogst curieus blijken te zijn.


Zaterdag 16 mei: bezoek met eigen auto's aan tuin van Jacqueline en Claude in Rebecq, gevolgd door plantenbabbel met koffie en gebak.
Inschrijven verplicht op pajottenland@vvpv.be of T. 02/356 01 76 uiterlijk 9 mei; vermeld of u zelf kunt rijden of graag meerijdt. Dan wordt ook het adres en uur van afspraak meegedeeld.
Kostprijs voor koffie en versnaperingen:€ 4, ter plekke te betalen.


Zaterdag en zondag 13 en 14 juni: Tweedaagse naar Zeeland.
Inschrijving via pajottenland@vvpv.be of T. 02/356 01 76 zsm maar uiterlijk 20 maart, waarna verdere inlichtingen volgen. Vermeld uw naam, uw lidnummer en uw GSM nummer, het gewenste kamertype en de gekozen opstapplaats. Uiterlijk eind maart krijgt u bericht of u al dan niet mee kunt en in het eerste geval ook een uitnodiging tot betalen. De inschrijving is pas definitief na betaling.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid