logo-achtergrond

Agenda Pajottenland


Locatie: alle voordrachten vinden plaats in het kasteel van Coloma, Jozeph De Pauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw en beginnen om 20u.

Contact: Els Rammeloo, tel. 02 3560176, pajottenland@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE12 7340 2295 8592 van VVPV Pajottenland.  Foute datum (7 mei) in het tijdschrift.

Zaterdag 6 mei verzamelen we om 14u in de Kalenbergstraat 70 te 1700 Dilbeek voor een bezoek aan Bauwens Bonsai G.C.V.
De eigenaar zal ons rondleiden door de kwekerij, die zowel bonsais voor binnen als voor buiten produceert. Wat de vereisten zijn voor het opkweken van een bonsai hoort u hier uit de mond van een van de grootste kenners, die niet alleen in bonsaimiddens hier te lande maar ook in Japan hooglijk gewaardeerd wordt. Ook over het belang van de pot verneemt u meer tijdens het bezoek aan dit bedrijf, dat zo'n 10 000 potten in voorraad heeft.


27 en 28 mei: tweedaagse uitstap naar Zuid-Engeland.
Op het programma staan: Sissinghurst, Great Dixter, Pashley Manor en Merriments Nursery and Garden. Een mooie kans voor wie er nooit geweest is of een blij weerzien voor wie deze tuinen vroeger, of in een ander seizoen bezocht. Alle tuinen liggen dicht bij elkaar, zodat er, eenmaal in Engeland, weinig tijd verloren gaat met heen-en-weer rijden.

Verblijf in HP in de *** Holiday Inn in Ashford-Centrum. Opstapplaatsen: Halle, Affligem. Mogelijk ook Merelbeke en Loppem in functie van de inschrijvingen; terug op zondagavond 23 à 24u. Prijs: €225, toeslag voor 1p-kamer: €25.
Inbegrepen in de prijs: bus, overtocht heen met de Shuttle, terug met ferry, verblijf in hotel op basis van 2-p kamer; avondmaal en ontbijt in het hotel. Lunch op zondagmiddag, hetzij in een van de tuinen, hetzij lunchpakket vanuit het hotel. Toegang tot alle tuinen.
Niet inbegrepen: annulatieverzekering, lunch op zaterdag (lunchpakket meenemen), drank aan tafel, avondmaal (op de ferry) op zondagavond.
Inschrijving bij Els Rammeloo. Na inschrijving krijgt u bericht of u mee kunt en het bankrekeningnummer waarop de betaling gedaan moet worden. Pas na ontvangst daarvan is uw inschrijving definitief.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid