logo-achtergrond

Agenda Nationaal

Markten en tuindagen

VVPV zal in 2017 weer aanwezig zijn met een stand op een aantal evenementen.
Voor meer informatie, raadpleeg de Groenkalender

1 mei: Plantendag in Bokrijk met een stand van regio Limburg

1 mei: Plantendag annex rommelmarkt op het dorpsplein van Lembeke met een promotiestand van regio Meetjesland

12-13-14 mei: Tuindagen in Beervelde

27 en 28 mei: Kwekerijweekend bij vasteplantenkweker Guy Vervoort in Brasschaat (stand regio Antwerpen)

28 mei: Tuin en Sfeer Izegem. 18de plantenbeurs, voor de eerste keer op het kasteeldomein Blauwhuis in Izegem.
Organisatie regio ZW-Vlaanderen.

6-7-8 oktober: Tuindagen in Beervelde21 oktober: Jubileumviering 25 jaar VVPV

Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan organiseren we een jubileumviering voor alle regio's op 21 oktober. Het namiddag- en avondprogramma zijn gelijk voor alle regio's, het ochtendprogramma wordt door iedere regio afzonderlijk bepaald. In de namiddag worden we ontvangen in het Arboretum Wespelaar, voor een rondleiding met gids door het domein, waar in deze periode van het jaar de herfstverkleuring van de rijke collecties bladverliezende bomen het domein in spectaculaire kleuren hult. In de late namiddag vertrekken we naar Leuven, waar in Alma 3 een aperitief wordt aangeboden, voorafgaand aan het gezamenlijk avondmaal. Dat laatste bestaat uit een voorgerechtenbuffet, gevolgd door een soep. Het hoofdgerecht biedt de keuze tussen een vispannetje en parelhoen, waarna een dessertenbuffet en koffie of thee. Dranken (rode en witte wijn, water, cola, Stella of Surplusbier, eigen bier van KU Leuven) aan tafel zijn inbegrepen. Het geheel eindigt om 22u, waarna de bussen u terugbrengen naar uw vertrekpunt.

Prijs: € 50 pp voor bus, ingang en rondleiding in Wespelaar + avondmaaltijd. Daarbij kan een per regio verschillend bedrag komen voor de ochtendactiviteit. Zie daarvoor onder uw regio.
Inschrijven bij de eigen regio tot uiterlijk 15 sepember, behoudens vroegere afsluiting. Betaling op de regionale rekening.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid

© Niets uit deze website mag worden overgenomen of gekopieerd zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de webmaster.