logo-achtergrond

Agenda Leie-Schelde


Locatie: al onze voordrachten vinden plaats in ’t Groenendal, Brandegems Ham 5, 9820 Merelbeke om 20u.

Contact: Martine Lejeune, tel. 09 362 92 92, leie-schelde@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE27 7340 2763 2073 van VVPV Leie-Schelde.
26 en 27 augustus: tweedaagse tuinreis naar Utrecht.
Deze reis wordt georganiseerd voor de regio's Leie-Schelde en Meetjesland, maar uiteraard kunnen mensen van andere regio's ook inschrijven als er voldoende plaats is op de bus. Zo nodig kunnen we een extra opstapplaats in Antwerpen regelen.

De 1e dag bezoeken we de tuinen van Tielens en Op de Haar, waarna we doorrijden naar de kwekerij van Hans Kramer. De 2e dag de Beukenhof, d'Alde Coninckshof, waar we de lunch in de tuin krijgen, en De Tuynkamer. Op de terugweg houden we nog even halt in Minderhout waar iedereen naar eigen keuze iets kan eten. Dit is niet in de prijs inbegrepen. We overnachten in hotel Fletcher te Nieuwegein.
Niet vergeten, picknick voor de eerste dag meenemen!

Prijs : € 175 p.p. op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag single bedraagt € 40. De prijs valt uiteen in € 132 voor avondmaal zonder dranken, overnachting, ontbijt en ook de bus. De inkomgelden en de lunch op de tweede dag, samen € 43, worden op de bus opgehaald. Gelieve gepast geld mee te brengen.
Inschrijven vóór 15 juli bij Martine. Graag ook de keuze van opstapplaats vermelden, Lovendegem Bierstal of Merelbeke Carpoolparking en of u een single of een tweepersoonskamer wilt. Betaling van € 132 na bevestiging deelname op rekening van de regio. Dan pas is de inschrijving definitief. U ontvangt dan ook het juiste tijdstip van vertrek.


Zaterdag 21 oktober: Jubileumviering t.g.v. het 25-jarig bestaan van VVPV.
Het middag- en avondprogramma is samen met andere regio's: zie hiervoor de Nationale Kalender.
Voor het ochtendprogramma werken we samen met regio Meetjesland: zie aldaar voor info en inschrijving.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid