logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: alle voordrachten beginnen om 19.30u. in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: Loppem carpoolparking E40.
Donderdag 18 januari om 19.30 u houden wij onze traditionele receptie volgens de gekende formule: iedereen welkom zonder inschrijving!
Wij zien elkaar voor het eerst in 2018 en we doen dit bij een gezellig etentje. We nodigen iedereen die komt uit om iets mee te brengen voor dit groots buffet. We eten graag iets hartigs en we sluiten dat af met heerlijke desserten. Voor drankjes is er al gezorgd. Ondertussen stellen we natuurlijk het programma voor het komend jaar voor.


Zaterdag 17 februari komen we, om winterse problemen te vermijden samen in de namiddag om 14u.
Deze keer hebben we kunnen afspreken met Cor Van Gelderen van de bekende kwekerij Esveld in Nederland. Hij komt ons, zoals hij zelf zegt, zijn leukste voordracht brengen: 'Planten met een imagoprobleem'. Wie ooit al een voordracht van Cor bijwoonde weet dat het én leuk maar ook zeer informatief zal zijn.
Na een korte pauze hebben wij een tweede spreker voor u: Jos Rogiers (voorzitter van de Rozenvrienden) die zijn 'Excellente rozen voor de hedendaagse tuin' komt voorstellen. Geen rozen zonder doornen, zegt u, of wel? Altijd ziek? Sterke gezonde rozen, welke zijn dat dan? Jos komt het ons haarfijn uitleggen.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid