logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: alle voordrachten beginnen om 19.30u. in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 14 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: wordt per uitstap meegedeeld.
  De uitstap naar Pairi Daiza gaat wegens onvoorziene omstandigheden NIET door!

Zaterdag 31 aug nodigen we u uit voor een groots evenement. We brengen met de bus een bezoek aan Pairi Daiza dat dit jaar zijn 25ste verjaardag viert.
Dit feeërieke park herbergt namelijk niet alleen heel wat dieren maar ook een schat aan architecturale pareltjes. Dit alles wordt omkaderd met bijzondere planten waardoor het lijkt of je in een ander werelddeel bent. Er is een deskundige rondleiding voorzien door Francis Peeters en Guy Vandersande. Guy is er immers botanisch directeur.
Prijs voor de bus is € 15. De ingang voor het park bedraagt € 30 (=groepstarief WE). De prijs voor de gidsbeurt hangt af van het aantal deelnemers en is hier nog niet inbegrepen. De prijs voor de bus is te betalen bij inschrijving, de rest ter plaatse te betalen. In het park kun je de picknick gebruiken of kun je eten in één van de aanwezige eetgelegenheden. Natuurlijk kun je ook genieten van de vele dieren die het park herbergt. Neem alvast een kijkje op www.pairidaiza.eu om de smaak te pakken te krijgen.


Donderdag 19 september nodigen we opnieuw 3 van onze leden uit om hun 10 favoriete planten voor te stellen.
Aan de hand van foto's worden de planten op een persoonlijke manier beschreven. Je bekijkt a.h.w. de planten met de ogen van zijn bewonderaar maar je krijgt ook info over de eigenschappen.
De voordracht gaat door om 19.30u in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid