logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: alle voordrachten beginnen om 19.30u. in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: Loppem carpoolparking E40.
Zaterdag 8 juli: Daguitstap met eigen vervoer.
We starten om 10u. In de voormiddag zijn we te gast in Bellem in de mooie tuin Kraenepoel van de familie Joos. Voor 's middags picknick meenemen a.u.b. Aansluitend bezoeken we nog de Agapanthuskwekerij in Aalter, die de collectie van Maurice Vergote (die beloofd heeft aanwezig te zijn) heeft overgenomen. Daarna keren we terug naar Brugge naar de Assebroekse meersen waar we een wandeling met een natuurgids kunnen maken.
Voor de gezamenlijke maaltijd 's avonds zitten we dit jaar in een nieuwe locatie: Hoeve Hangerijn. De dag kost € 30.


Donderdag 21 september om 19u30 hebben we een afspraak met 3 leden.
Ze komen elk 10 van hun favoriete planten aan ons voorstellen aan. Zo kun je kennis maken met een aantal planten gezien vanuit een persoonlijk perspectief. Je leert hoe die of die plant het doet in de tuin van de gelukkige bezitter. Je kunt de informatie vergelijken met je eigen ervaring want deze leden tuinieren in ongeveer dezelfde omstandigheden als wijzelf!


Zaterdag 21oktober: viering 25 jaar VVPV.
In de voormiddag bezoekt onze regio het domein Kreftenbroeck te St. Genesius Rode. Deze 5 ha grote tuin is harmonieus beplant, deels naar ontwerp van Jacques Wirtz. Aparte blikvangers zijn de vijvers en de Italiaanse trap (onder voorbehoud van bevestiging).
Na de middag (picknick meenemen a.u.b.) is er een uitgebreid programma voor alle regio's samen. Kostprijs: € 50 voor bus, namiddag- en avondprogramma. Zie de Nationale Kalender voor verdere info.
De toegangprijs voor de tuin in de voormiddag wordt in de bus opgehaald. Inschrijven tot uiterlijk 15 augustus, met vermelding van lidnr. Betaling op de rekening van regio Brugge.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid