logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: alle voordrachten beginnen om 19.30u. in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 14 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: wordt per uitstap meegedeeld.
Donderdag 16 januari om 19u30 worden jullie verwacht voor onze traditionele gedeelde maaltijd.
We maken het gezellig met een drankje en een bordje heerlijkheden. We nodigen ieder van jullie uit een lekker gerecht of dessert mee te brengen zodat we zonder inschrijven toch altijd voor iedere gast genoeg te eten hebben. Voor drankjes zorgen wij zelf. Natuurlijk stellen we ons komend jaarprogramma voor en kunnen jullie genieten van een mooie fotoreportage.


Zaterdag 8 februari vragen we 2 sprekers in de namiddag.
Om 14u starten we met Guido Lurquin die een voordracht brengt over Planten in en rond de vijver. Hij toont populaire vijverplanten, ook in kuipen. Hij vertelt ook over de aanleg van moeraszones om meer leven in de tuin te brengen.
Na de pauze, rond 16u30 komt Marc Verachtert langs. Hij spreekt over een onderwerp dat zeer actueel is: onze tuin in dit veranderend klimaat. Hij schreef er een boek over dat eind februari in de boekhandel komt.
Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid