logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: alle voordrachten beginnen om 19.30u. in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: Loppem carpoolparking E40.
Donderdag 17 mei houden wij in onze zaal de 4de editie van onze plantenruilbeurs.
Iedereen is welkom met of zonder plantjes. Niet alleen kan wie iets teveel heeft hier iets kwijt, maar ook wie graag tussen het aanbod komt neuzen kan bij ons terecht. Graag een seintje als we een tafel moeten klaarzetten voor jouw aanbod.


Zaterdag 9 juni trekken we er de ganse dag op uit met de bus.
We starten in de kwekerij Le Try (specialisatie Cornus, Hamamelis en Viburnum) waar we een rondleiding in het arboretum krijgen. Dan gaan we naar de prachtige tuin L'Idée-O. Daar vinden we vele mooie waterpartijen en ook een kwekerij. Vervolgens bezoeken we nog Le Jardin de Morval in Lens waar we ook onze picknick mogen gebruiken. Na de middag mogen we opnieuw genieten van de mooie tuin Amoena.
Inschrijven bij Albert Lauwers (zie hoger).
Verdere info volgt.


Zaterdag 7 juli: hou alvast deze datum vrij voor onze gezamenlijke maaltijd.
Net als vorig jaar heeft die plaats in Hoeve Hangerijn, gelegen in Assebroek naast de Gemene Weiden. Natuurlijk bezoeken we eerst enkele tuinen.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid