logo-achtergrond

Agenda Antwerpen


Locatie: onze samenkomsten vinden afwisselend plaats in Brasschaat en Zoersel.

Alle voordrachten starten om 19.30u. Welkom!

Contact algemeen: Georgette Pombreu, tel. 03 633 13 09, antwerpen@vvpv.be
Voor de voordrachten en samenkomsten: Marleen Truyers, GSM 0479 74 15 59, tel. 03 309 01 19, marleen.truyers@gmail.com
Betalingen op rekeningnr. BE05 7340 2763 2275 van VVPV Antwerpen.
Donderdag 18 januari nodigen we jullie uit op onze Nieuwjaarsreceptie met een hapje, een drankje en een leuke babbel, dit allemaal gratis.
Je kan er nader kennis maken met andere leden van de regio en ervaringen uitwisselen. We zullen naar jaarlijkse gewoonte foto's tonen van de tuinbezoeken van het afgelopen jaar. Tevens vertellen we over onze plannen voor 2018. Er werd de voorbije jaren door onze leden steeds gezorgd voor een ware feesttafel en we hopen ook nu weer te mogen rekenen op jullie 'kookhulp'. Wie zich geroepen voelt om iets lekkers te maken neemt contact op met Marleen Truyers.
Afspraak in Zoersel.


Op donderdag 22 februari ontvangen we Griet S'heeren, onze voorzitter, en Ria Coenen, regioverantwoordelijke Limburg. Zij stellen ons 'mooie combinaties voor de border' voor.
Beide dames vinden het een uitdaging om met de planten die we aanschaffen een mooi geheel te vormen. Ze geven aandacht aan vorm en kleur en gaan zo weelderige borders samenstellen die lang mooi blijven. Dit alles tonen zij aan de hand van prachtige foto's van Jef Cools. Wie hen reeds ontmoet heeft zal gemerkt hebben dat zij over een enorme plantenkennis beschikken.
Afspraak in Zoersel.


Donderdag 22 maart toont Nel Wens ons hoe we vaste planten stekken.
En hoe we ze dan verder moeten verzorgen om de meeste kans op slagen te hebben. Stekken van onze eigen planten doen we vaak uit voorzorg en het is dan ook belangrijk dat dit goed lukt.
Afspraak in Zoersel.


Stip ook 21 april aan in je agenda want dan gaan we de bloembollenroute volgen die Dirk Ampe uitstippelde in Nederlands Limburg.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid